Vegan gezichtsverzorging

Vegan gezicht verzorgingsproducten bevatten geen synthetische of chemische toevoegingen. Vegan gezichtsverzorging zijn natuurlijke en dierproefvrije producten, dus vrij van dierenleed. Deze producten zijn geschikt voor de lippen en de gezichtshuid. De vegan gezichtsverzorgingsproducten hebben een plantaardige basis. Bijvoorbeeld etherische olie, thermaal water en aloë Vera. De vegan gezichtsverzorgingsproducten zijn milieuvriendelijk, hydraterend, vrij van dierenleed en net zo effectief als andere producten. De vegan gezichtsverzorgingsproducten brengen je huid in balans. Het reinigt de huid, versterkt en verzorgt je huid in het natuurlijke dag en nacht ritme.

Soorten vegan verzorgingsproducten

Wil je je goed voelen en ook goed uitzien, dan is dat mogelijk met de vegan gezichtsverzorging zoals, make up, oogschaduw, nagellak en vegan haarverf. Voor de mondverzorging heb je Bamboe tandenborstels. Deze zijn duurzaam, biologisch en afbreekbaar. Heb je graag een geurtje op, dan kan je kiezen voor een dierproefvrije parfum of deodorant. Kies je voor wat extra huidverzorging, denk hier aan vegan verzorgingsproducten zoals, bodylotion, zeep, shampoo, oog crème, huidverzorging of zonnebrandcrème. Voor verzorging van je lichaam van binnenuit is er ook vegan thee.

Natuurlijke cosmetica

De basis begint met een natuurlijke foundation zoals, BB cream, bronzers, blush , consealers en de minerale make up voor alle huidskleuren. Deze zitten vol met verzorgende en gezonde ingrediënten, die de poriën niet verstoppen. De ingrediënten laten je huid ademen en helpen je huid te verbeteren. Er bestaan ook biologische en veganistische brushes en applicators. Handig voor het aanbrengen van minerale oogschaduw of eye liner. Je kan ook natuurlijke mascara gebruiken. Deze natuurlijke mascara stimuleert de wimpergroei, geeft je wimpers volume, kleur en lengte. De zuivere ingrediënten maken je wimpers sterk en gezond. Je hebt ook de plantaardige lipstick. Deze zijn plantaardig en gemaakt van natuurlijke mineralen, vetten, fruit en kruiden extracten. Voor het aanbrengen van oogschaduw en foundation heb je ook vegan gezichtsverzorgingsproducten make up zoals kwasten, deze zijn gemaakt van synthetische haren in plaats van natuurlijke haren.